Over Ons

De evolutie van de best verbonden privékliniek van Nederland

Sinds 1991

KCN Limburg opende voor het eerst zijn deuren voor patiënten in 1991, als een gespecialiseerde diabeteskliniek. Maar diabetes treft bijna elk deel van het lichaam, dus we begonnen al snel onze focus te verbreden om eersteklas klinische zorg te bieden voor de verschillende aandoeningen en problemen die gewoonlijk met de ziekte worden geassocieerd.

400+

Partners

20

Medewerkers

Waarom KCN

Om maar een paar voorbeelden te noemen van state-of-the-art geneeskunde bij KCN Limburg:

  • Wij waren de eersten die baanbrekende nieuwe behandelingen aanboden voor diabetes, bescherming tegen hartziekten en gewichtsverlies, inclusief medicijnen zoals Victoza®, Saxenda®, Mysimba®, Fiasp®, Repatha® en Praluent®.
  • We meten de stofwisseling in rust van patiënten voor en tijdens ons gewichtsbeheersingsprogramma, waardoor we precies de juiste calorie-inname kunnen voorschrijven voor effectief gewichtsverlies.
  • We waren de eerste in Nederand die diabetespatiënten uitgebreide digitale kwantificering boden van eventuele zenuwbeschadiging veroorzaakt door hun aandoening, waardoor we de voortgang ervan konden volgen en passende maatregelen konden nemen.
  • Onze geavanceerde nieuwe echo-machine is in staat om te testen op fibrose in de lever, een waarschuwing voor mogelijke cirrose bij patiënten met diabetes, dyslipidemie of obesitas.
  • Voor patiënten met droge ogen gebruiken we nu een ultramoderne E-eye IPL-machine die “koud licht” afgeeft, dat inwerkt op zenuwen om de traanproducerende klieren van de ogen te stimuleren.
  • We zullen de eerste privékliniek in het VK zijn die de nieuwe implanteerbare glucosesensor van Eversense aanbiedt, die onder de huid wordt ingebracht en tot 190 dagen werkt, waardoor continue opname met grote nauwkeurigheid mogelijk is.

Hoge kwaliteit

Naast expertise van wereldklasse in elk aspect van diabeteszorg, bouwden we al snel een uitstekende reputatie op op het gebied van oogheelkunde, cardiologie en endocrinologie, evenals op het gebied van obesitas en gewichtsbeheersing.

Medische Expertise

En vandaag de dag werkt dit unieke multidisciplinaire “droomteam” van vooraanstaande specialisten binnen KCN Limburg samen als het Diabetes Centre, als erkenning voor onze ongeëvenaarde expertise in de behandeling van deze aandoening.
Expertise van wereldklasse, van top tot teen

Resultaat

Maar de evolutie van KCN Limburg stopte daar niet. We realiseerden ons hoezeer onze patiënten het gemak en de verbondenheid van onze “one-stop-shop” -benadering waardeerden, en we begonnen het brede scala aan gespecialiseerde behandelingen te ontwikkelen dat we vandaag aanbieden – door toonaangevende consultants aan te trekken die graag de modernste technieken willen beoefenen geneeskunde in de buitengewoon gastvrije en patiëntvriendelijke omgeving die we hebben gecreëerd

Qualified Staff

Voor een afspraak met een specialist (geen verwijzing van een arts vereist) of voor een second opinion, stel online een aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Our Lab Certification

Over KCN

De belangrijkste multidisciplinaire kliniek van limburg